ADANA EN İYİ ERKEK KUAFÖRÜ - Saç Bakım Şampuanı Nasıl Kullanılır?

13-04-2023 14:00
ADANA EN İYİ ERKEK KUAFÖRÜ - Saç Bakım Şampuanı Nasıl Kullanılır?

Doğru Saç Bakım Ürünleri ile Sağlıklı Saçlara Kavuşmak!

 Hepimiz güzel sağlıklı saçlara kavuşmak isteriz. Ancak bazı durumlarda saçınız sizi zorlar ve söz dinlemez. Bu durumda kuaförler, Bloglar, sosyal medya veya saçlarını beğendiğiniz fenomenlerden tavsiyeler alabilirsiniz. Çoğunu hayata geçirmek zor olsada, saça uygulanan bir çok yöntem ve ürün saçta pozitif etki yaratır ve saç mutlaka  cevap verir. Bu bazen uzun sürer veya hemen hissedilebilir.

Bakım uzmanları tarafından sürekli araştırmalar yapılarak, yeni, teknolojik güçlü ürünler hayatımıza dahil olmakta. Her yeni şey gibi bunları iyi anlamak ve doğru şekilde uygulamak önemlidir. Her saç bakım ürünü kendi alanında etkilidir ve kalite olarak içerik olarak birbirinden ayrışır. Öncelikle kendi saçınızı tanımalı ve doğru ürünü kullanmalısınız. Benim tavsiyem güvendiğiniz sizi ve saçınızı tanıyan bir kuaförden destek almanızdır çünkü mesleği gereği saçın yapısına hakim olan bilgili bir kuaför, saçınızda oluşmuş negatif etkilerin giderilmesinde kullanılacak ürünlere ve tekniklere daha hakim olmasıdır. Sizde ürün markalarının internet sitelerindeki detaylı bilgilere bakarak bir fikir sahibi olabilirsiniz. Markaların sosyal medya hesaplarından da destek alabilirsiniz size mutlaka geri dönüş yapacak ve doğru ürünü seçmenizde size destek olacaklardır.

Kullanılan bakım ürünlerini denemeden saçınızdaki etkiyi anlayamayacağınız için deneme boyu veya seyahat boylarından başlamanız işinize yaramayacak ürünü almaktan sizi kurtarır. Ayrıca Araştırdığınız bakım ürünleri ile çalışan Kuaför salonlarında  bu ürünler ile bakım yaptırma şansınız var ürünler hakkında fikir sahibi olmak için güzel bi seçenektir.

Sağlıklı saçların ilk kuralı doğru ürün ve düzenli kullanımdır. Bu kural saç kalitemizi iyileştirir ve zaman ile kaybettiği gücü kazanmasında yardımcı olur. Saçını önemseyen herkesin yapması gereken şey saç bakımına dikkat etmektir, çünkü saç iç ve dış etkenlerden oldukça etkilenir ve bakıma ihtiyaç duyar.

Haftanın belli günlerinde kendinize ayıracağınız kısa ritüeller ile sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz. Hızlı pratik bakım ürünlerini kullandıkça saçlarınızdaki değişimi hissedeceksiniz ve kendinize olan öz güveninizi geri kazanacaksınız.

Saçlarımızı yıkarken bakım yapmak en etkili ve hızlı çözümdür. Doğru bir bakım şampuanı ile saçları yıkayarak hazırlık yapıp, bakım kremi veya maske/kür uygulayarak 3-5 dk da saçınızı hem onaracak hemde oluşacak hasara karşı korumuş olacaksınız. Bakım ürünlerini sürdükten sonra yumuşak bir tarak yardımı ile taramak ürünün daha fazla nüfus etmesini sağlayacaktır. Şampuan yapıldıktan sonra havlu ile saçtaki fazla suyu almakta bakımın etkisini arttıracaktır. Vaktinizin bol olduğu günlerde yıkama öncesi bakım yağları sürüp daha sonra saçlara bakım yapmakta çok etkili sonuçlar doğurmaktadır.

Şampuan nasıl kullanılmalıdır?

Saçlarınızı yıkarken dikkat etmeniz gereken ilk şey suyun ısı ayarıdır. Çok sıcak veya çok soğuk olması cildinizdeki reaksiyondan dolayı kuruluk veya yağlanmaya sebep olur. İhtiyacınıza uygun doğru şampuanı seçtiyseniz, bunlar sülfatsız, renk koruma, onarıcı, nemlendirici, hacim dolgunlaştırma ve dökülme gibi etkilere sahip şampuanlar olabilir.

Önce saçınızın su ile iyice ıslandığından emin olun, şampuanı avucunuza 1-2 fındık büyüklüğünde döküp elinizde yayın ve sonra başınızın her yerine eşit şekilde dağıtın ve köpürtün parmak uçlarınız ile masaj yapın tırnaklarınızı kullanmayın sonra iyice durulayın, gerekirse 1 kez daha tekrarlayın. Bazı şampuanların 1-2 dk. Beklemesi gerekir kullanmadan önce mutlaka içerik ve kullanım önerilerine göz atmakta fayda var.

Tavsiye Şampuan

Authentic Beauty Concept – Replenish Cleanser, kuru, neme ihtiyaç duyan, çabuk kırılan ve kıvırcık saçlar için etkili doğal ve zengin içeriklere sahip, sülfatsız, parabensiz ve silikonsuz vegan saç bakım şampuanı.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.